Megállító tábláink, melyeknek beltéri és kültéri variációja is létezik, szintén többféle méretben rendelhetőek. Alumíniumból és a plakátkeretekhez hasonlóan kipattintható kerettel készülnek. Ideálisak figyelem felkeltésre forgalmas területeken. A plakátokat szintén UV-stabilizáló, anti-reflex fólia védi, kültéri változataik vízállóak.Prezentációs rendszerek Pop Up falunk több méretben és variációban elérhető, sokak várakozását messze felülmúló ár-érték arányt eredményező összeállításban. Pillanatok alatt felállítható installáció, mely a panelek rés nélküli felhelyezésére ad lehetőséget. A Pop Up vázát megtestesítő könnyű alumínium szerkezetet egy mozdulattal szétnyitjuk, erre kerülnek a merevítő rudak, amelyek a panelek felhelyezését biztosítják. A panelek anyaga PVC fólia, ezen található a grafika. Ezután a hátoldalon a felület széleire ragasztjuk az öntapadós mágneses szalagot, és az így elkészült paneleket egyenként felhelyezzük a szerkezetre, ahová azok mágnesesen feltapadnak és együtt egy nagy grafikát alkotva egyesülnek.Roll Up
A prezentálni kívánt felület egy hengerre feltekercselve helyezkedik el, amit egy alumínium henger foglal magába. A grafika szélessége az alumínium ház hosszától függ, mely alapesetben 80cm. A grafikát egy résen át húzzuk ki a profilból (hengerből), majd a megfelelő magasságban felakasztjuk egy függőleges tartórúdra. A grafika egy tartórúdról leemelve visszacsévélődik a házban található csőre. Így a ház nemcsak tárolja, hanem védi is a sérülésektől.Banner állvány
Az eloxált felületű alumínium készült állvány alkalmassá teszi a szerkezetet a gyakori felállítással és szétbontással járó igénybevételre. A grafika alsó és felső peremét egy ötletes megoldásnak köszönhetően betoljuk a szerkezet alsó és felső profiljába, majd egy kattintással rázárjuk a profilt.Vevőterelő rendszereink közül Várakoztató tábláink kitűnően használható ügyfelek, betegek várakozási helyének kultúrált kijelölésére, míg Kordonjaink előnyeit szintén sokoldalúan élvezhetik például autószalonok, egyéb installációkkal bíró cégek, vállalkozások. A kordonokat kívánság szerint különböző színű rudakkal, és önfeszítő szalagokkal szállítjuk, melyek kiválasztásában készséggel állunk leendő partnereink rendelkezésére.Világítótábláink egy-és kétoldalas változatban, innovatív designnal készülnek. Az elektromos részekhez VDE és CE tanúsítvánnyal ellátott alkatrészeket használunk.Információs oszlop:
Innovatív, ezüst színű profil-oszlop, amely poszterek és szórólapok kihelyezésére alkalmas. A1-es és 70×100 cm-es kipattintható kerettel és prospektustartó polccal kérhető. Az oszlop magassága kb 1800mm.
Kétoldalas változatban is kapható.Információs tábla:
Klasszikus termék, új vonzó formában , elliptikus profillal. A1-es , vagy 70×100cm-es plakátmérethez, egy vagy kétoldalas változatban, opcionálisan prospektustartó polccal.Plakátkereteink számos méretben kaphatók, egyenes vagy lekerekített sarkakkal. Az alumínium profilok különböző szélességűek lehetnek, és hagyományosan eloxált ezüst színben készülnek. Kérésre azonban a választott színben is elkészítjük a kereteket. Az UV stabilizáló, anti-reflex fólia megóvja a plakátot a kifakulástól.

A kódok utalnak a keret méretére (KR
50×70R25), sarkára (KR50×70R25),illetve profiljára mm-ben (KR50×70R25).Névtábláink eloxált ezüst kerettel készülnek, a kinyitható profil lehetővé teszi az információk könnyű és gyors cseréjét. A keretrendszer egyszerű és elegáns megjelenést biztosít.Kétoldalas becsúsztatós plakátkeret:
Praktikus és olcsó megoldás kétoldalas poszterek bemutatásához, a keret 20mm-es alumínium profilból készül, és ideális mennyezetre való felfüggesztéshez. 2 db tükröződésmentes fóliával, hátlappal és 2 akasztóval szállítjuk.Feszítőkeret:
Elegáns plakáttartó kedvező áron! Fém hatású, ezüstre galvanizált sarkokkal. A rugók és a krokodilcsipeszek könnyű poszter-cserét tesznek lehetővé. Két akasztóval szállítjuk.Posztersín:
Két 25 mm-es, kipattintható, ezüst eloxált profilból álló szett poszterek, bannerek kihelyezésére. A szett tartalmaz még négy műanyag zárókupakot és két állítható fém-akasztót.

Színkép Design & Galéria - Élettér - Életstílus - Életminőség

Hívjon bennünket:

76/410-779
30/9557-867
info@posztergaleria.hu
Skype:szinkepdesign.hu posztergaleria.hu