Biztonsági képakasztó

Külön figyelmébe ajánljuk Biztonsági képakasztónkat, mely sok problémára nyújt megoldást.

Többek között megoldja képek ferde falra való rögzítését, védelmet nyújt lopások ellen. Felszerelése a termékhez kapcsolódó kulccsal igazán egyszerűen megoldható.
Képfüggesztő rendszereink megvásárlásával képeket vagy egyéb tárgyakat fúrás és rongálás nélkül a falra akaszthat. A rendszer főbb előnyei:

  • Ha a rendszert egyszer felszereltük nem kell többé lyukat fúrni a falba, ha a képeket lecseréljük vagy átrendezzük.
  • A képeket percek alatt ízlésünk szerint újra és újra átrendezhetjük. Egy szálon akár több kép is függhet, és mindez a falak rongálása és fúrása nélkül.
  • A galériasín közvetlenül a mennyezet alá szerelhető, a képek átlátszó perlonszálon vagy vékony acélsodronyon függnek.
  • A perlonszál, az acélsodrony és az akasztók teherbírását úgy fejlesztették ki, hogy azokra a legnehezebb képet is fel lehessen akasztani.
  • A rendszer kitűnő befektetés is, mivel a továbbiakban szerelésre és javításokra nem kell költeni.

Szerelési segédlet:
  • Clip sínhez         
  • Clip sín maxhoz  Laptokos feszítő rendszerek: Különösen alkalmas kirakatokban, ahol gyorsan és egyszerűen szeretnénk az információt cserélni. Pl ingatlanforgalmazó irodák, utazási irodák, ruházati üzletekA különböző rögzítőelemek hasznos segítőeszközök a függesztési problémák megoldásában A termékeket keresse a rögzítő elemek között.Távtartóink segítségével elegánsan megoldhatóak a különböző hordozókon található információk rögzítése. Legyen az üveg, plexi, fa, stb.Térbeli feszítő rendszereink tökéletes megoldást nyújtanak akár extra nagy méretű bannerek, ponyvák, transzparensek, textilek kifeszítéséhez. A rendszerek összeállításához kérje kollégáink segítségét.Színkép Design & Galéria - Élettér - Életstílus - Életminőség

Hívjon bennünket:

76/410-779
30/9557-867
info@posztergaleria.hu
Skype:szinkepdesign.hu posztergaleria.hu